Om Burstit

Burstit är en digital mediebyrå som gör effektiv digital marknadsföring för några av nordens största företag.

 

Genom kvalitativt och effektivt arbete med analys, strategi och optimering av Search, Video, Display & Social kan Burstit hjälpa er öka den digitala närvaron.

 

Burstit strävar hela tiden efter att ligga i framkant av utvecklingen för att få den digitala marknadsföringen att bli effektiv. Nya kompetenser, resurser, verktyg, metoder och arbetssätt utvärderas löpande för att hålla högsta kvalitet. På så sätt vill vi lyfta er digitala marknadsföring till att bli en central del i er verksamheten.

 

Nu är det viktigare än någonsin för företag att närvara på flera kanaler med ett tydligt och konsekvent budskap. Detta för att bygga varumärkeskännedom samt driva en kostnadseffektiv försäljning.

 

Genom att analysera data från flera beröringspunkter och kanaler kan vi få ett helhetsperspektiv av insikter om er målgrupp. Med dessa insikter kan vi påverka en användare i varje skede av den beslutsfattande processen. Detta gör vi genom att kombinera annonsering från Search, Display, Video och Social. När ni lyckats utnyttja alla dessa områden har ni skapat er en god digital närvaro.

Kontakta oss