Shift Agency Network

Shift Agency Network sitter tillsammans på kontor i Stockholm och Piteå och jobbar gemensamt med flertalet kunder, för att optimera digitala marknadsföring, i både köpta, egna och förtjänade kanaler.

Shift agency network består av:

In The Cold

In The Cold är en effektdriven digital byrå som hjälper företag och organisationer att kommunicera och utveckla sina digitala kanaler och affärer.

 

Vi jobbar med strategi, koncept, formgivning och utveckling av hemsidor, applikationer, sociala medier och digitala kampanjer.

 

Vi brinner för digital marknadsföring som ger verklig effekt för våra kunder, oavsett om det handlar om en ny SEO-anpassad webbplats, en konkret Facebookstrategi, smarta tävlingsapplikationer eller digitala säljverktyg som funkar lika bra online som offline.

 

Vi bryr oss om detaljerna. För oss är varje kampanj och varje rad – copy eller kod – lika viktiga!

 

För mer information om vårt arbetssätt samt kontaktuppgifter, besök oss på:

 

http://www.inthecold.se

Firstly

Firstly är en byrå med rötterna i sökmarknadsföring och sökmotoroptimering som hjälper sina kunder med strategi för digital närvaro och grundades 2013 av Bernt Johansson.

 

Företaget har sitt huvudsäte i Piteå, men har idag även kontor i Stockholm, och jobbar med kunder såväl i Sverige som Internationellt. Idén bakom Firstly är inte att skapa ännu en SEO-byrå utan istället vill vi hjälpa företag med att bättre äga SEO processen på egen hand, oberoende av ifall ni som kund vill bygga eget in-house team eller ifall ni vill jobba med en extern SEO-byrå.

 

Vi hjälper våra kunder att bli bättre beställare eller att bättre äga genomförandet på egen hand.

 

För mer information om vårt arbetssätt samt kontaktuppgifter, besök oss på:

 

http://www.firstly.se