Våra tjänster

Burstit erbjuder effektiv digital marknadsföring av produkter och tjänster via flera kanaler och enheter. Ofta för att få kunder att landa på en webbplats samt att få dessa att genomföra ett köp.

Vi förespråkar kanaler som är budbaserade, där vi med taktiska aspekter hanterar och förser användare med innehåll om varumärken, produkter eller erbjudanden, oavsett tid och plats.

 

 

Våra tjänster

Vi kan på ett effektivt sätt anpassa innehåll i realtid efter individuella kunders behov, situation och önskemål. På så sätt lyfter vi er digitala marknadsföring till att bli en central del i er verksamheten.


Fördelar:
– Avancerad strategi tvärs flera kanaler
– Utnyttja hela potentialen av all data
– Enhetlighet i annonseringen

 

Kontakta oss

Search

Sök kan dessutom göras väldigt avancerat om det krävs för att maximera utfallet. Med rätt strategi och uppbyggnad ges möjligheten att längre fram i tiden göra större strategiska förändringar utan att gå miste om all er tidigare data. Kvalitet i sök är A och O för att lyckas med annonseringen.

 

Fördelar med Search:
– Låt kunderna hitta ditt företag

– Mätbart, pålitligt & flexibelt
– Annonsera lokalt eller globalt

Kontakta oss

Video

Med videoannonsering får ni en enorm räckvidd. Ert företag kan på ett lättillgängligt sätt visa videoklipp för målgruppsanpassade användare. Därigenom få en ökad medvetenhet och uppmuntra målgruppen till att besöka, köpa och stödja ert varumärke.

Video som format har den fördelen att den förklarar era produkter eller tjänster på ett enkelt men effektivt sätt. Får att få ut informationen måste dessa klipp visas för rätt målgrupp och vid rätt tillfälle för att få maximal effekt.

Video

Burstit hjälper er med strategier hur ni kortsiktigt såväl som långsiktigt ska få ut så mycket som möjligt av era klipp via olika plattformar. Med en tydlig strategi från början skapas fler möjligheter på ett längre perspektiv, samtidigt som det ger en bättre effekt direkt. Kvalitet i både material, strategi och optimering är det som krävs för en effektiv annonsering.


Fördelar med Video:

– Enorm räckvidd
– Målgruppsanpassad

– Nå besökare över alla enheter

Kontakta oss

Display

Via displaynätverk har ni möjligheten att nå en stor andel relevanta potentiella kunder över hela webben tidigt i köpprocessen och påverka dem. Välj om ni vill rikta annonser mot en viss typ av webbplats, utvalda målgrupper eller andra kategorier.

Burstit förespråkar köp av display där buden hanteras i realtid. Fördelen är att det blir flexibelt att anpassa buden, budskap och strategi baserat på data för att nå bästa resultat.

Display

Vår erfarenhet av displayannonsering är att det är mycket viktigt med en väl genomarbetad strategi för att få en effektiv annonsering. Strategi behövs för vilka typer av inriktningar som bör användas, annonsmaterial, enhetspreferenser med mera.

 

Fördelar med Display:
– Nå ett stort antal relevanta kunder
– Återanvänd data för kommande kampanjer
– Påverka kunden i beslutsprocessen

Kontakta oss

Social

På sociala nätverk kan ni rikta annonser mot er målgrupp väldigt specifikt baserat t.ex. på plats, ålder, enhet och intressen. Vi skräddarsyr kampanjer efter era företagsmål. Ni väljer om ni vill ha fler besökare till er sajt, app-nedladdningar, visa era videoklipp eller annan åtgärd på er webbplats.

Merparten av trafiken som kommer via sociala medier kommer från mobila enheter. Det är därför viktigt att ha en separat mobilstrategi för att lyckas på bästa sätt.

Social

För att sticka ut och nå aktiva och engagerade användare finns det bra möjligheter att använda olika format anpassat efter syfte.

 

Fördelar med Social:
– Nå aktiva och engagerade personer
– Kampanjer i alla storlekar
– Specifika inriktningsmöjligheter

Kontakta oss