Öka appnedladdningar och in-app actions

Burstit är Premier Partner till Google och mycket stolta över att vara med i Google Agency App Program där endast 10 st byråer i hela Europa är med.

Vi har lång erfarenhet av appkampanjer och vet vad som krävs för att lyckas med just din appkampanj. Vi har alltid tillgång till de senaste BETA-funktionerna, trenderna och diverse hacks för att kunna ta er appannonsering till en ny nivå.

Med hjälp av oss och specifika appkampanjer så kan vi nå era potentiella användare på följande kanaler; Sök- och display-nätverket, Youtube samt Google play. Ni har möjligheten att använda er av specifika text-, display- och videoannonser i kampanjerna. Ni har givetvis möjligheten att nå både Android och iOS-användare. Genom att marknadsföra er app med hjälp av oss på Bustit möjliggör ni att bl.a. synas på Googles största webbplatser. Vi använder oss alltid av smarta budstrategier genom maskininlärning som lyfter fram era bästa annonser och identifierar er mest lönsamma målgrupp.

Utöver Google så kan vi även hjälpa er att marknadsföra er app via Sociala Medier. Även där kan vi både maximera era appnedladdningar såsom apphandlingar. Genom sociala medier kan ni precisera er persona genom att t.ex. ange ålder, intressen, civilstånd, jobb och mycket mer. Genom en avancerad segmentering kan vi nå allt från vardagssurfare till dom mest utsökta användarna.

Vi erbjuder givetvis även Retargeting för appkampanjer. För er som redan har en välsorterad användarbas eller vill engagera era befintliga användare så kan vi även erbjuda retargeting via appkampanjer. Ett mycket effektivt sätt att nå era mål.

Kontakta oss